Volta

Volta #

 • Hoe laat ik mijn wedstrijd officieel keuren door de Atletiekunie? #

  Wedstrijden kunnen alleen gekeurd worden via Volta. Via Volta kan je je wedstrijd aanmaken en kan de wedstrijd gekeurd worden. Vervolgens kan je zelf een wedstrijdadministratie pakket kiezen. De informatie die je hebt ingevoerd in Volta wordt automatisch doorgegeven aan LAnet3.

 • Vanaf wanneer is het verplicht om een wedstrijd aan te maken in Volta? #

  Alleen via Volta kunnen we de wedstrijd keuren.

 • Waarom zal ik me wedstrijd Atletiekunie erkend willen hebben? #

  Dan worden de uitslagen van je wedstrijd meegenomen in de ranglijsten en tellen de resultaten mee voor wedstrijden waar je een PB/SB op moet geven.

 • Kan je ook in Volta je wedstrijd aanmaken en vervolgens niet TAF3 als wedstrijdadministratiepakket kiezen? #

  Ja dat kan. Je moet dan alleen wel zorgen dat de uitslagen van je wedstrijd weer bij de Atletiekunie terecht komen zodat wij ze kunnen opnemen in onze database.

 • Hoelang duurt het voordat een wedstrijd is bekeken of beoordeeld in Volta? #

  Dit doen de kalender coördinatoren zo snel mogelijk zodra er op ‘indienen bij de Atletiekunie’ is gedrukt. Duurt het te lang? Neem dan contact op met de kalender coördinator van jouw regio of mail naar wedstrijdsport@atletiekunie.nl

 • Hoe gaat het als ik, nadat de wedstrijd is goedgekeurd, nog een onderdeel wil toevoegen? #

  Dit kan je aanvragen bij je kalender coördinator door rechts van het vakje ‘Notities naar organisatie’op +Voeg toe te drukken en een bericht te sturen. De kalender coördinator kan het vak onderdelen in dit geval dan weer open zetten. Vervolgens kan je je wedstrijd wijzigen en de kalender coördinator kan de wedstrijd weer herkeuren. Deze informatie wordt ook direct doorgestuurd naar LAnet3. Ook als de wedstrijd nog niet gekeurd is, zodat je je wedstrijd wel alvast verder kan inrichten.

 • Kan je ook een eigen meerkamp samenstellen? #

  Ja dit kan.

 • Kan je ook eigen onderdelen aanmaken zoals een speciale estafette of eigen meerkamp? #

  Ja dat kan, mocht je onderdeel niet tussen de lijst staan in Volta, mail dan naar wedstrijdsport@atletiekunie.nl dan voegen we het onderdeel toe onder onofficiële onderdelen.

 • Waar kan ik in Volta aangeven hoeveel een onderdeel kost? #

  Dit doe je niet in Volta maar in LAnet3

 • Kan je een wedstrijd in Volta kopiëren naar volgend jaar? #

  Ja dat kan door te drukken op ‘dupliceren’ en de datum aan te passen. Vervolgens kan je alles aanpassen wat je maar wilt voordat je je wedstrijd weer indient bij de Atletiekunie.